Сфера застосування професійної м’ясорубки – подрібнення м’яса і риби на фарш, повторного подрібнення котлетної маси і набивання ковбас на підприємствах громадського харчування.
Професійні м’ясорубки відрізняються від побутових високою продуктивністю, надійністю, безперервною роботою та кількістю ножів і решіток.
№ | Назва товару, короткий опис | № фото |
1 | М’ясорубка HENDI 198 (210864), 30 кг/год, 220В, 0,4 кВт, 275х190х(Н)347 | 1 |
2 | М’ясорубка Hendi 12 Profi Line (210802), 100 кг/год, 220В, 0,5 кВт, 432х261х(Н)484 | 2 |
3 | М’ясорубка ТМ-32М (220),«Торгтехмаш” Білорусь, 200 кг/год, 220 В, 1,55кВт, 560х460х(Н)430 | 3 |
4 | М’ясорубка ТМ-32М (380), «Торгтехмаш” Білорусь, 280 кг/год, 380 В, 1,05кВт, 560х460х(Н)430 | 3 |
5 | М’ясорубка МИМ-300M (380), «Торгтехмаш” Білорусь, 300 кг/год, 380В, 1,10кВт, 560х520х(Н)420 | 4 |
6 | М’ясорубка МИМ-350 (380), «Торгмаш” Білорусь, 350 кг/год, 380В, 1,50кВт, 560х520х(Н)420 | 4 |
7 | М’ясорубка МИМ-600 (380), «Торгмаш” Білорусь, 600 кг/год, 380В, 2,2кВт, 560х520х(Н)420 | 4 |
Надіслати повідомлення