Холодильний стіл – це основна складова професійного холодильного обладнання в закладах громадського харчування. Основними особливостями даного виду обладнання є робоча поверхня, яка виготовлена з харчової нержавіючої сталі і холодильне відділення для виготовленої продукції, яке може бути представлено в бажаному для Вас дизайні (висувні секції можуть поєднюватися з розпашними дверцятами)
Холодильний стіл дозволяє заощадити місце на виробничих лініях .
Столи холодильні та морозильні можуть бути з заднім бортом і без нього, з глухими дверцятами і скляними для візуального контролю за вмістом, з розпашними дверцятами та висувними ящиками…
Габаритні розміри | 1200*700*850 | 1400*600/700*850 | 1900*600/700*850 | 2400*600/700*850 |
Кількість дверей, шт | 2 | 2 | 3 | 4 |
Тип дверей | глухі | глухі/скляні | глухі/скляні | глухі/скляні |
Наявність борта | ні/так | ні/так | ні/так | ні/так |
Розмір полиці, мм | 570*475 | 375*470 | 375*470 | 375*470 |
Розмір ящика, мм | 320*460 | 320*460/320*560 | 320*460/320*560 | |
Вага, кг | 125 | 117 | 147 | 178 |
Обєм, л | 270 | 205 | 330 | 455 |
Робоча температура, °C | 0…+8 | 0…+8 | 0…+8 | 0…+8 |
Встановлена потужність, кВт | 0,26 | 0,29 | 0,29 | 0,29 |
Товщина стінки, мм | 60 | 60 | 60 | 60 |
Розташування агрегату | нижнє | праворуч | праворуч | праворуч |
Надіслати повідомлення